Zakelijk

We Are Beauty is een beautyblog die in maart 2012 voor het eerst het licht zag, hier plaats ik Sarah Henneau om de dag een artikel op dat te maken heeft met beauty zowel make-up en verzorging,maar ook lifestyle en fashion komt hier aan de pas. De laatste trends, de nieuwste producten en allerhande tips & tricks. Mijn site trekt een ruim aantal unieke bezoekers per maand. Deze aantallen groeien ook aanzichtelijk.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beauty, lijkt het mij interessant om informatie te krijgen en hiervan mijn lezers op de hoogte te brengen. Naast het krijgen van informatie sta ik ook open voor het testen van producten, waarover ik dan eerlijke reviews schrijf op mijn site. Wanneer mogelijk, ben ik ook beschikbaar om persevents te bezoeken.

We staan ook altijd open voor het schrijven of plaatsen van advertorials en gastartikelen.

Bent u als merk of bedrijf geïnteresseerd in WeAreBeauty.be, neem dan contact op via het volgende email adres: Sarah.henneau@hotmail.com0 reacties:

Een reactie plaatsen

 

About

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op We Are Beauty. hierop zal je vooral dingen over Beauty & Lifestyle vinden met een vleugje fashion en nail-stuff. Iedere dag komt er een nieuw artikel online. Heb je een vraag dan kan je ons altijd contacteren via de pagina "Contact" Veel plezier! Sarah

Translate

@WeAreBeauty_BE op Instagram

Volg ons via Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Volg ons via Facebook