About meHallo jij!
Ik ben Sarah, 
wat je ook al kon afleiden uit de naam van mijn blog. 17 jaar oud, maar toch een gedreven blogger. Ik ben van Belgie, bloggen is hier in Belgie minder bekend dan in Nederland, en daar wil ik toch even het verschil tussen maken. Ik hoop zo andere Belgian beauty's aan te zetten tot het bloggen!Mezelf in 1 woord beschrijven? Carrie Bradshaw! Jup, wanneer ik schrijf voel ik me Carrie uit Sex and the City.. evenveel problemen met mannen, beste vriendinnen die je altijd uit de nood halen. verslaafd aan kleren, schoenen en makeup, en de rust kunnen terug vinden in het schrijven, yes thats me!
Buiten dat, ben ik gewoon een gek persoon die graag lacht en graag geniet van de kleine dingen in het leven. Op school volg ik een kappers opleiding met als toekomst plan van een cursus visagie erbij te doen. een hoop plannen voor de toekomst dus. 


Makeup is altijd al een passie geweest voor mij, en dat was dan ook de reden dat ik rond maart 2012 mijn blog opstarte, nog niet zolang hé? Jup i know! maar ik ben er al volledig door in de wolken met vele toekomst plannen voor de blog. leef ik een echt blogger wereldje. Op mijn blog We Are Beauty vind je iedere dag een nieuw artikel, mijn blog is een Beautyblog en gaat dan vooral over Makeup, en Beauty met een vleugje Fashion en Nail art. Buiten dat vind je ook nog wekenlijske topics zoals. 'weekly beauty question' en 'in the spotlight' waar ik iedere week een blog in de bloementjes zet. Zal ik even mijn schrijf stijl uitleggen? op mijn blog krijg je geen zware artikels te lezen, met moeilijke woorden en ellenlange teksten. nee ik streef ernaar om mijn schrijfstijl zo luchtig, en humoristich te houden als ik kan. geen zware toebak voor jullie, maar een artikel waarop het net lijkt alsof ik tegen jullie sta te praten.

Hopenlijk zijn jullie iets meer over mij en over de site te weten gekomen. 
Veel plezier met lezen damens (& heren)!


4 reacties:

Evelyne Colourblogs zei

Leuk om nog een belgische beautyblogger te zien! :D ik volg je, belgian support! ;)

Liefs,
Evelyne Colourblogs

Serbolicious_ zei

Je hebt een leuke blog, ga je volgen :)

carolina zei

leuk! ik vind ook dat in belgie het bloggen wat bekender moet worden haha :D

Inez zei

Haha dat van België merk ik ook vaak.
Ik heb het gevoel dat Nederland vol zit met beautyblogs, en België met fashionblogs :D

Een reactie plaatsen

 

About

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op We Are Beauty. hierop zal je vooral dingen over Beauty & Lifestyle vinden met een vleugje fashion en nail-stuff. Iedere dag komt er een nieuw artikel online. Heb je een vraag dan kan je ons altijd contacteren via de pagina "Contact" Veel plezier! Sarah

Translate

@WeAreBeauty_BE op Instagram

Volg ons via Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Volg ons via Facebook