10 items die je deze zomer absoluut moet aanschaffen


Elke zomer zijn er weer andere dingen in de mode en eigenlijk is dit maar goed ook. Dit geeft ons namelijk een excuus om onze garderobe weer met mooie spulletjes aan te vullen. Als je kleding met korting wilt aanschaffen, wacht dan tot de Solden met het kopen van nieuwe zomerkleding.1 Twosie

De crop top zie je al langer in het straatbeeld voorbij komen, maar de twosie is minder bekend. Een twosie bestaat uit een crop top en een minirokje met dezelfde print. Zo lijkt het bijna alsof je een jurkje aan hebt, maar blijft er wel een stukje blote huid te zien tussen de twee kledingstukken. Wacht tot kleding aanbiedingen voorbij komen met het kopen als je een beperkt budget hebt.

2 Ear cuff


Steeds meer mensen durven het aan om een ear cuff te kopen. Er zijn flink opvallende exemplaren, maar je kunt ook een subtieler model kopen. De earcuff is een oorbel die een groot deel van je oor bedekt. Met een clipje maak je de oorbel aan de bovenkant van je oorschelp vast. Voor een feestje is een ear cuff erg leuk. Na een tijdje gaat de earcuff wel pijn doen aan je oor, dus de meeste mensen dragen hem niet de hele avond.

3 Shorts

Elk jaar komt de short weer terug. Dit jaar is de short een beetje nonchalant, wijd en hoog. Vooral tijdens een festival zie je veel shorts voorbijkomen. Als je niet teveel geld wilt uitgeven aan shorts, koop de kleding dan voordelig als er een goede aanbieding is.

4 Maxi skirt


Vorig jaar droegen veel mensen een maxi dress, maar dit jaar is het vooral de maxi skirt die aan terrein wint. Een maxi dress kan je bijna alleen op mooie zomerdagen of op het strand aan, maar een maxi skirt kan je makkelijk combineren met een trui of longsleeve.

5 Ronde zonnebril

De hipste zonnebrillen van 2014 hebben een rond montuur. Ook zijn er veel zonnebrillen te vinden met licht gekleurd glas.

6 Kimono jacket


Is het net nog even iets te koud om zonder vest naar buiten te gaan, maar eigenlijk te warm met? Dan kom je al snel uit op een kimono jacket. Dit loshangende jasje met wijde mouwen kan je overal overheen dragen.

7 Platform sandal

Goed nieuws voor de meiden die klein zijn, maar niet altijd hakken aan willen dragen. Sandalen hebben dit jaar een platform. Zo smokkel je er eenvoudig wat centimeters bij, maar loop je nog steeds comfortabel.

8 Skater dress

De naam van dit jurkje is een beetje misleidend. Dit jurkje is namelijk eerder voor een meisje-meisje bedoeld dan voor een skatergirl. Een skaterdress is een jurkje met een strak lijfje en een wijde rok.


9 Badpak


Een badpak heeft best een beetje een suf imago, maar er liggen nu hele hippe badpakken in de schappen. De badpakken hebben nu wel iets weg van gympakjes en hebben dus best veel stof, in tegenstelling tot de blote badpakken die voorgaande jaren te zien waren.

10 Double collar pin

Om je bloesje wat op te vrolijken kan je een double collar pin opspelden. Aan beide boordjes van je bloesje maak je een collar pin vast, die met elkaar in verbinding staan.

bron foto's
Zijn er volgens jou nog must have's voor de zomer?

1 reacties:

 

About

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op We Are Beauty. hierop zal je vooral dingen over Beauty & Lifestyle vinden met een vleugje fashion en nail-stuff. Iedere dag komt er een nieuw artikel online. Heb je een vraag dan kan je ons altijd contacteren via de pagina "Contact" Veel plezier! Sarah

Translate

@WeAreBeauty_BE op Instagram

Volg ons via Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Volg ons via Facebook