ICI PARIS XL SHOPLOG - Chanel, Estée Lauder, Yves Saint Laurent


Mijn excuses dat het de laatste tijd eventjes stil was hier op We Are Beauty. Maar ik had het even heel druk met mijn opleiding en besloot om een kleine blog vakantie in te lassen. Maar ik ben er weer en deze keer met een shoplog! Laatst was er een leuke kortingsweek bij IPXL. En hier nam ik gunstig gebruik van.Er waren twee dingen die ik eigenlijk echt nodig had, waaronder een nieuwe dag créme en tonic. Ik besloot om eens bij Estée Lauder te gaan kijken. In hun nieuwe verzorgingslijn 'perfectly clean' zit een tonic, die me wel fijn leek. Ik besloot hem eens te proberen. Ook had ik een nieuwe dag créme nodig, en ik koos voor de EL Hydrationist. Deze is vrij basic en zet zich vooral in voor het hydrateren van de huid. Dit vond ik wel goed zo, ik koos voor de normale tot gecombineerde huid versie. 


Jullie weten ondertussen dat ik helemaal dol ben op mijn EL double wear foundation deze is echt fantastisch. Het enige nadeel hieraan is dat zelfs de lichtste kleur nog te donker voor me is. Meestal meng ik deze dan, maar dit ben ik toch echt wel beu. Daarom schakelde ik over op de Perfection Lumière foundation van Chanel. Deze zou erg op DW lijken, daarom de overgang. Deze kleur past wel perfect bij mijn huid.


Ook kocht ik mijn geliefde Le Volume De Chanel mascara. Dit is echt de beste mascara die ik ooit heb gebruikt, en ook al kost het wel iets, ik geef er met veel plezier mijn geld aan uit. Deze keer ben ik ook van plan om hem te reviewen. Want ik kan jullie allemaal echt overtuigen om deze schat te proberen!


Dat wachten in de IPXL is voor niets goed, want zo viel mijn oog op deze prachtige lipsticks van YSL. Ik koos voor een my lips but better variant. Dit is #9 nude in private, een YSL rouge volupté shine lipstick.

Helaas heb ik het bonnetje met de prijzen niet meer, maar geloof me het was een hele duit. :-)

Heb jij wat gekocht met je 21% bon bij Ici Paris Xl?4 reacties:

  1. haha dat het een hele duit was kan ik me best voorstellen :D maar goed geslaaaagd ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige lipstick! Le Volume is inderdaad een geweldige mascara!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lekker geshopt! Ik heb er ook een nieuwe dagcreme gekocht gisteren

    BeantwoordenVerwijderen

 

About

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op We Are Beauty. hierop zal je vooral dingen over Beauty & Lifestyle vinden met een vleugje fashion en nail-stuff. Iedere dag komt er een nieuw artikel online. Heb je een vraag dan kan je ons altijd contacteren via de pagina "Contact" Veel plezier! Sarah

Translate

@WeAreBeauty_BE op Instagram

Volg ons via Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Volg ons via Facebook