NEW IN: Replay IPhone 5 hoesje van hoesjes.nl


IPhone's wat zijn ze toch onmisbaar. En wat nog meer onmisbaar is, is een telefoon hoesje! Want we willen toch dat onze phone goed beschermd is. Maar het mag ook wel een streling voor het oog zijn. Dit hoesje heb ik van hoesjes.nl een webshop met een groot aanbod telefoon hoesjes voor verschillende merken. Ik koos er meteen één uit, en vandaag de review.
Ze hebben meerdere IPhone 5, maar ook 5s hoesjes. Het hoesje dat ik uitkoos is van Replay. Een merk dat kleding, schoenen maar ook telefoonhoesjes in zijn assortiment heeft. De verpakking is basic van karton. En heeft een rustieke feel to it! Net als het hoesje zelf, deze heeft een lichtelijk afgedragen, maar toch classy effect. Het leer is bruin, maar neigt naar het roze. Speciaal!


Ik ben echt een grote fan van deze flip cases. Ik heb toch meer een beschermd gevoel wanneer ik deze gebruik. Het hoesje zelf is vrij dik. Dit vind ik wel jammer, want mijn IPhone5 op zich is flinterdun. En dit vind ik er nu juist het mooiste aan. Maar langs de andere kant zijn we zo wel verzekerd van kwaliteit.De bovenkant is magnetisch. Ook de binnenzijde is rubber, waardoor je telefoon er op geen enkele manier zou kunnen uitschuiven. De sluiting werkt prima. In het begin is het nog wat stroef en 'bulky'. Het flapje aan de bovenkant is wat groot en breed tegenover het magneetje. Maar ik denk dat dit van zelf wel soepel loopt uiteindelijk.


Ook staat er de letter 'R' van Replay op het hoesje. Leuk detail! Aan de onderkant zijn nog twee openingen voorzien voor je oortjes en oplader.

Neem zeker even een kijkje op de website van hoesjes.nl en hun Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Bescherm jij je telefoon met een hoesje?Deze review bevat product(en) die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer

3 reacties:

  1. Wat is hij mooi! En lekker degelijk, die gaat niet kapot :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooi zeg! kan niet wachten tot ik eindelijk de 5s kan kopen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vind de kleur echt fantastisch zeg, mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

 

About

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op We Are Beauty. hierop zal je vooral dingen over Beauty & Lifestyle vinden met een vleugje fashion en nail-stuff. Iedere dag komt er een nieuw artikel online. Heb je een vraag dan kan je ons altijd contacteren via de pagina "Contact" Veel plezier! Sarah

Translate

@WeAreBeauty_BE op Instagram

Volg ons via Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Volg ons via Facebook