Maybelline The Rocket Volum' mascara


Maybelline mascara's ze hebben een goede naam mee, want ze hebben een aantal toppers in hun collectie. Zelf vond ik het al erg lang geleden dat ik nog eens een budget mascara geprobeerd had. Geen enkele mascara kon mijn geliefde Le Volume De Chanel vervangen. Tot ik deze zag, en een gelijkenis vond in hun borsteltje. Helaas bleek dit niet zo te zijn, maar alsnog verbaasde deze mascara me. Benieuwd? Lees dan de review.Maybelline beloofd dat deze mascara een massief volume geeft zonder klontjes. En dat het product gelijkmatig aanbrengt van wortel tot punt. En bovendien nog eens supersnel. Ik was benieuwd. Ze zeggen zelf dat het een jet-glide borsteltje is. De vormgeving van deze mascara's zijn steeds hetzelfde. De verpakking is weer uiterst opvallend.Het siliconen borsteltje vond ik zeer interessant. De 'haartjes' zijn erg kort en lopen langer uit naar binnen toe. Dit vond ik wel handig, mascara borsteltjes met deze vorm geven vaak echt wel wat volume doordat je meer product aanbrengt. Maar ook is dit gevaarlijk voor klontjes.


Klontjes merk ik niet met deze mascara hij lijkt goed te separeren. Helaas vind ik het borsteltje erg pijnlijk wanneer ik hem dicht bij mijn wimper rand gebruik, dit probleem heb ik dus bij meerdere siliconen borsteltjes alleen is deze een tikje erger. Jammer, maar het is nog te doen zeker als je niet te wild te werk gaat. 

van boven naar onder: wimpers zonder mascara - 1 laagje - 2 laagjes

Het effect van deze mascara vind ik echt wel goed, hij geeft zowel lengte als volume zeker met een 2de laagje. Dit is niet à la Le Volume De Chanel mascara, waar volgens mij geen enkele mascara tegen op kan (my opinion). Maar ik ben zeer tevreden, en gebruik hem graag iedere dag. Hij vlekt bovendien niet, en kan wel een traantje weerstaan, dit heb ik getest bij het epileren van mijn wenkbrauwen ;-)


Conclusie: Ik ben zeer tevreden, het borsteltje, de formule en de kwaliteit is top. Helaas vind ik de prijs wat minder, voor een drugstore mascara slagen de prijzen toch wat op. Ik zou het er zeker aan uitgeven (als je eraan denkt dat ik normaal 35 euro aan een mascara geef). Maar ik vind dat Maybelline gerust haar prijzen wat naar beneden mag doen voor een 'budget' merk te zijn. Ik kan deze mascara aanraden aan iedereen die graag zowel volume als lengte wilt. Maar niet al te gevoelige ogen heeft.

Maybelline The Rocket Volum' Express mascara is te koop bij Kruidvat voor €14,49.


7 reacties:

  1. Die gebruik ik ook die is mega fijn:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me echt een super fijne mascara! Goede review ook. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik vond hem wat 'nat' en moeilijk te verwijderen. Van het resultaat was ik ook zeker te spreken!

    BeantwoordenVerwijderen

 

About

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op We Are Beauty. hierop zal je vooral dingen over Beauty & Lifestyle vinden met een vleugje fashion en nail-stuff. Iedere dag komt er een nieuw artikel online. Heb je een vraag dan kan je ons altijd contacteren via de pagina "Contact" Veel plezier! Sarah

Translate

@WeAreBeauty_BE op Instagram

Volg ons via Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Volg ons via Facebook