HERFST TREND: Oversized Coats. Iets voor jou?


Het is inmiddels alweer zo koud en regenachtig dat veel mensen hun winterjas alweer tevoorschijn hebben getrokken. Vooral veel fashionista’s zien dit als hun kans om een nieuwe jas te scoren, want in alle winkels liggen de nieuwe collecties. Het moment om een mooie jas voor dit seizoen te kopen dus.

Uiteraard wil je dan wel een jas volgens de laatste trends. De trend van dit najaar is de oversized jas. Een jas die eigenlijk veel te groot is. Op Bulls & Birds vind je voorbeelden van Ichi waar je grote legergroene jassen ziet. Op het eerste gezicht lijken deze jassen misschien niet heel vrouwelijk, maar ik geef je hier een aantal voorbeelden van looks waarin een oversized coat heel stijlvol staat. 

Bron

Big and Gray
Grijs is sowieso de kleur van deze herfst. Als je gaat shoppen, zorg dan in ieder geval dat je een grijs item in je shopping bag stopt. In deze look is de jas groot en grijs. Het is stoer en vooral lekker warm wanneer jij je probeert te beschermen tegen die verschrikkelijk koude wind!

Bron

Lovely and wooly
Warm is deze jas zeker! Deze look wordt vooral stijlvol door de elegante hakken die ze eronder draagt. Dit najaar is de punthak terug van weggeweest. Het is een klassieke pump die jouw een classy look geeft. Dit zijn basic schoenen die eigenlijk niet mogen ontbreken in de collectie van een echte schoenenlover. 

Bron

Like that color
Niet alles is grijs in de herfst. Een van de trends wordt een opvallende kleur te dragen bij zwarte of grijze kleding, waardoor de kleur extra opvalt. Dit wordt vooral gedaan met grote jassen in een opvallende kleur zoals in deze look!


Wat vind jij van de oversized coats?


2 reacties:

  1. Ik vind het wel vet! Maar aangezien ik al erg klein ben, lijkt mij dit niet zo'n goed idee bij mijzelf haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind het echt superleuk staan, maar ik ben zo mini dat ik erin verdrink :(

    BeantwoordenVerwijderen

 

About

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op We Are Beauty. hierop zal je vooral dingen over Beauty & Lifestyle vinden met een vleugje fashion en nail-stuff. Iedere dag komt er een nieuw artikel online. Heb je een vraag dan kan je ons altijd contacteren via de pagina "Contact" Veel plezier! Sarah

Translate

@WeAreBeauty_BE op Instagram

Volg ons via Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Volg ons via Facebook