FACE OF THE DAY: Falling In to Fall


De herfst is op komst. En dat voelen we al in de temperaturen, het word een stuk kouder een sjaal vergezeld onze hals en mijn inspiratie voor herfst looks is op komst. Momenteel hou ik het nog rustig en neutraal, maar ik sta te springen om aan de slag te gaan met bordeaux kleuren, de echte trend! Vandaag weer eens een FOTD. Ik stel voor een semi-matte neutrale warme ooglook..Als oogschaduwbasis gebruikte ik mijn geliefde MAC Bare Study paint pot, om mijn matte oogschaduw een glanzende ondertoon te geven. Dit vond ik wel een leuk effect, is het nu mat of niet?! Het is een raadsel. De ooglook is suuuuper simpel; ik ging voor maar 1 kleur en dat is Buck uit mijn Urban Decay Naked 1 palette, deze warme bruine kleur bracht ik aan over Bare Study op mijn ooglid en ik blende hem in de crease. Op mijn wenkbrauwbot gebruikte ik W.O.S uit het Naked Basics palette van UD voor een verlichtende toets. Verder bracht ik nog MAC Blacktrack aan als eyeliner, ik bracht wat Le Volume De Chanel aan als mascara, en het Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter pen op de waterlijn, voor een frisse blik.Ik heb hier niets op mijn lippen aangezien ik net af ben van een alergische reactie waarbij mijn lip 3x zo opgezwollen was, dus ik stelde dit voor de zekerheid nog maar even uit. Tot hij echt helemaal ontzwelt is. Gelukkig valt het nu niet meer zo hard op. Maar bij deze look zou ik opteren voor een bessen rode lipstick, of heel donker rood. Om de trends te volgen.

Verdere gebruikte producten:
  • Maxfactor 3in1 All Day Flawless foundation - Review
  • Maybelline The Eraser Concealer - Review
  • Mac Prep+Prime Transparent Finishing Powder - Review
  • Nars Laguna Bronzer
  • Nyx Blush in Pinched (gemixt met Laguna voor een diepere kleur)
  • MAC MSF in Soft 'n Gentle
(Reviews van alle producten vind je altijd terug op de site, deze kan je opzoeken in de zoekbalk bovenaan.)


 Is jouw make-up al herfst-proof?

6 reacties:

 

About

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op We Are Beauty. hierop zal je vooral dingen over Beauty & Lifestyle vinden met een vleugje fashion en nail-stuff. Iedere dag komt er een nieuw artikel online. Heb je een vraag dan kan je ons altijd contacteren via de pagina "Contact" Veel plezier! Sarah

Translate

@WeAreBeauty_BE op Instagram

Volg ons via Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Volg ons via Facebook