10 dingen die je weer kan doen omdat het herfst is


Herfst is er weer naast de lente, mijn favoriete seizoen! De bomen die prachtige kleuren krijgen, de koude die stilletjes binnenkomt. Sjaals en jacks die weer uit ge kast gehaald kunnen worden. Een opfrissing van de garderobe.. Kortom veel goeds, vandaag zet ik 10 dingen op een rij die je weer kan doen omdat het herfst is.


1. Warme sokken dragen.

2. Herfst wandelingen maken.


3. Een jas en leuke truien dragen.


4. Iedere dag, ieder moment een sjaal om je hals.

5. Kaarsjes in brand doen.


6. Warme chocolademelk drinken.

7. De verwarming opzetten.

8. Cakes, taarten en ander cozy food maken.


9. (Enkel)laarzen dragen.

10. Onder dekentjes (plaids) liggen.

Welke dingen doe jij het liefst nu het weer herfst is? En waar kijk je het meest naar uit?

5 reacties:

 1. Pffff...en toch overtuigt me dat nog steeds niet. Lang leve de lente en zomer! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om te lezen, liefde voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi ik lig de hele zomer ook wel onder een plaid, kouwkleun dat ik ben! Maar ik hou van de herfst, de kleding past beter bij mij en hoe het weer is vind ik zelf ook altijd wel leuk EN inderdaad weer kaarsjes aan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de herfst leuk omdat ik dan warme truien en sjaals kan dragen, en ook een klein beetje voor de warme chocomelk :)

  BeantwoordenVerwijderen

 

About

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op We Are Beauty. hierop zal je vooral dingen over Beauty & Lifestyle vinden met een vleugje fashion en nail-stuff. Iedere dag komt er een nieuw artikel online. Heb je een vraag dan kan je ons altijd contacteren via de pagina "Contact" Veel plezier! Sarah

Translate

@WeAreBeauty_BE op Instagram

Volg ons via Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Volg ons via Facebook