Garnier Pure Active Fruit Energy Verkwikkende Scrub & Reinigingsgel


Laatst was ik weer toe aan een nieuwe face wash, en in mijn achterhoofd herinnerde ik me nog een reclamespotje van de nieuwe Pure Active reinigingsproducten van Garnier. Ik besloot om deze eens te proberen. De verpakking viel me meteen op en de informatie op de verpakking stond me meteen aan. Ik heb deze producten al een tijd in gebruik en vandaag deel ik met jullie mijn mening!


De Garnier Pure Active lijn bestaat al een tijd maar laatst lanceerde ze hun nieuwe producten. Verwerkt vitamine C, grapefruit en granaatappel extract, deze producten zijn speciaal gebasseerd op de vette huid met onzuiverheden, ook beloven ze een ultieme reiniging van de huid en met name de poriën, ze zorgen er ook voor dat eventuele onzuiverheden gaan verdwijnen als sneeuw voor de zon. Interessant!


Laten we beginnen met de verkwikkende scrub. Hij hoort de poriën te reinigen en zou mijn huid laten stralen. Als eerste de geur, de geur van beide producten is echt goddelijk! Het ruikt heerlijk fris en typisch zomers dit is echt de ultieme afsluiter voor mij van een fijne zomer dag. De scrub op zich is erg fijn, het is een grove korrel die goed aanvoelt, hij is niet te zacht of te ruw.  De scrub begint fijn te schuimen wanneer je hem inmasseert, je hebt er ook niet zo veel van nodig, hij is erg zuinig in gebruik. Ik merk wel dat dit mij een ultieme reiniging geeft, het haalt alle dode huidcellen weg, en maakt alles goed schoon. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan, na gebruik van dit product en ik krijg er een ultieme glans van, hij doet inderdaad mijn huid stralen! Ik gebruik de scrub 1 tot 2 keer in de week, op zich kan je deze dagelijks gebruiken.


Dan hebben we de verkwikkende reinigingsgel, deze hoort de huid te verfrissen, reinigen en de onzuiverheden tegen te gaan. Je brengt deze net als de scrub aan op een natte huid en masseert hem met draaiende bewegingen in, nadien spoel je deze ook weer af. Dit is een soort dikke gel, die met aanraking in water in een schuim veranderd. Wel ik moet zeggen.. dit is ook een erg fijn product met dezelfde heerlijke frisse geur. Hij schuimt ook heerlijk wanneer je hem inmasseert en laat mijn huid eveneens stralen en maakt het ook allemaal erg schoon. Ik merk dat deze 2 producten echt wat voor mijn huid doen, sinds ik deze gebruik (en dat is z'on 3 weken ongeveer) merk ik veel verschil in de staat van mijn huid, mijn poriën zijn een beetje kleiner geworden ondetussen, en mijn huid heeft een (natuurlijke) glans. De geur van deze producten is ook erg natuurlijk, en alles behalve chemisch. Verder zie ik ook geen schadelijke stoffen in zitten. Top!

Ik kan deze Garnier Pure Active Fruit Energy zeker aanraden voor mensen met een gecombineerde tot vette huid met eventueel last van onzuiverheden. Of hij echt puistjes of dergelijke tegengaat weet ik niet echt omdat ik er persoonlijk niet z'on last van heb. Deze producten drogen mijn huid totaal niet uit en maakt de boel ook niet gevoelig of nog erger geïrriteerd. Ze ruiken heerlijk en doen ook echt wat ze beloven.

Garnier Pure Active Fruit Energy Verkwikkende Scrub - € 5,65
Garnier Pure Active Fruit Energy Verkwikkende Reinigingsgel - € 5,25 o.a te koop bij de supermarkt of Kruidvat.
10 reacties:

 1. Bedankt voor de review, ik was hier al benieuwd naar :-)! Zelf heb ik ook geen last van puistjes etc maar de verpakking spreekt me gewoon aan, haha :-D!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De geur van de producten lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lijken me erg fijn, had er wel zelf nog niet van gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat hij er in de verpakking al fris uitziet. Lijkt me een zeer fijn scrub vooral!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De producten zien er heerlijk uit, maar jammer genoeg niet geschikt voor mijn huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijken me fijne producten, alleen heb ik een droge huid dus niet voor mij :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijken me fijne productjes. Ik had deze ook al zien staan bij Kruidvat, maar voorlopig heb ik nog genoeg back-ups van reinigingsproducten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De kleuren en de verpakkingen zien ze er zo lekker fris en fruity uit, heel aantrekkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb zelf ook de verwikkende scrub en vind die ook erg fijn !

  BeantwoordenVerwijderen

 

About

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op We Are Beauty. hierop zal je vooral dingen over Beauty & Lifestyle vinden met een vleugje fashion en nail-stuff. Iedere dag komt er een nieuw artikel online. Heb je een vraag dan kan je ons altijd contacteren via de pagina "Contact" Veel plezier! Sarah

Translate

@WeAreBeauty_BE op Instagram

Volg ons via Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Volg ons via Facebook