WINACTIE! Win een telefoon hoesje naar keuze van trendytelefoon.nl


Vandaag heb ik voor jullie weer een leuke winactie ik mag namens trendytelefoon.nl een hoesje weggeven. En dit naar jullie eigen keuze (ze hebben zowel hoesjes voor IPhone's, IPod's en Samung's) bekijk hieronder de voorwaarden om deel te nemen. Veel succes iedereen!

Wat moet je doen om kans te maken:
Volg SarahDiiamonds op bloglovin' (en like het artikel)
Volg SarahDiiamonds op Facebook en deel het bericht
Volg SarahDiiamonds op Twitter en tweet over de winactie: RT Maak kans op een telefoonhoesje naar keuze op de website van @SarahDiiamonds–>http://sarahdiiamonds.blogspot.be/

Voor een extra winkans:
Volg SarahDiiamonds op Instagram
Volg Trendytelefoon.nl op Facebook

Vergeet geen reactie achter te laten dat je meedoet en laat ook even weten welke stappen je hebt gedaan.

De winactie loopt tot vrijdag 10 mei 2013!
De winnaar word bekend gemaakt op onze facebook pagina
(geen probleem voor mensen die alleen twitter hebben, de melding komt ook daarop)


6 reacties:

 1. Leuke winactie! Helaas heb ik geen Samsung of iPod maar een 'simpele' HTC ;-) succes aan alle deelnemers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke winactie! Ik heb alles gedaan wat je moest en mocht doen. Voor mijn Iphone 5 heb ik nu een saai zwart hoesje en ik zou nog wel een wat vrolijkere willen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe graag mee. En met uitzondering van jouw wens ten aanzien van Instagram, heb ik aan alles voldaan.

  sepia@home.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe heel graag mee! Ik heb alle stappen gedaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, hele leuke winactie! Ik doe mee hoor :)

  Heb alle stappen behalve Instagram gedaan :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Ik doe mee.

  Ik volgje via bloglovin+geliked, ik heb je fb pagina geliked en het bericht gedeeld. Ik volg je via twitter + getweet: https://twitter.com/britttxbrittt/status/331153312621670401 en ik heb de andere fb pagina ook geliked.

  Liefs,
  Britt
  (faithlinn@msn.com)

  BeantwoordenVerwijderen

 

About

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op We Are Beauty. hierop zal je vooral dingen over Beauty & Lifestyle vinden met een vleugje fashion en nail-stuff. Iedere dag komt er een nieuw artikel online. Heb je een vraag dan kan je ons altijd contacteren via de pagina "Contact" Veel plezier! Sarah

Translate

@WeAreBeauty_BE op Instagram

Volg ons via Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Volg ons via Facebook