Dove Summer Glow voedende milk met subtiele zelfbruiner


Zelfbruiners het is een verhaal op zich, ik werd mijn witte 'melkvel' weer een beetje zat en ik ging opzoek naar een manier om toch weer wat kleur te krijgen, op de blog van Stamatia, kwam ik deze Dove Summer Glow voedende milk met subtiele zelfbruiner tegen. Haar lovende woorden maakte me enthousiast, zo enthousiast zelfs dat ik hem meteen meebracht uit de winkel. Ik heb hem volop uitgetest, en hier mijn review..


Ik vind de verpakking er erg mooi uitzien, die typische 'Dove' uitstraling, het ligt ook lekker in de hand. Het product zelf is gewoon wit met in de verte een kleine bruine tint. Ik koos voor de versie 'normale tot donkere huid' aangezien ik toch echt wel wat kleur wou terugzien en ik in mijn achterhoofd al een vermoedde had dat de versie voor de lichte huid niet zoveel verschil zou maken.


Dit product is niet te vergelijken met een standaard zelfbruiner, je zal ook niet meteen een Jersey Shore effect krijgen van dit. De bedoeling is dat dit product je gewone lotion voor na de douche vervangt. En je ondertussen naargelang een subtiel kleurtje geeft. De geur: een belangrijk onderwerp, dit product ruikt echt heel erg lekker geen typische zelfbruiner geur. 

Het is easy peasy om dit product aan te brengen, je neemt een douche waar je ook even gebruik maakt van een scrub om alle dode huidcellen te verwijderen zo dat het product geen vlekken zou kunnen maken achteraf. Daarna smeer je, je gewoon in zoals je bij een lotion zou doen. Best wel in cirkelvormige bewegingen en zorgen dat je geen plekje overslaat het is en blijft ook een zelfbruiner, je handen wassen nadien is een must! Ik ben helaas vergeten 'voor' foto's te maken maar je kan het verschil duidelijk zien aan mijn hand. Het enige nadeel is dat als je, je handen wast de zelfbruiner ook weg is waardoor je meteen een kleurverschil krijgt. Maar je kan ook altijd handschoenen gebruiken bij het insmeren, of iemand anders de bovenkant van je handen laten doen. Dit op de foto is de resultaat van 4 dagen smeren, per dag komt er altijd een beetje kleur bij, zo kan je opbouwen tot een diepe kleur. Ik ben heel erg tevreden van het resultaat het liet geen strepen of vlekken na en het gaf me een mooie natuurlijke bruine tint. Na 4 dagen ben ik gestopt om te testen op welke manier de kleur zou verdwijnen. Bij sommige andere zelfbruiners kreeg ik opeens vlekken deze kleur vervaagde lichtelijk, zonder vlekken.

Conclusie: Dit is echt een heel erg fijn product, het heeft een mooi natuurlijk effect, het is handig om aan te brengen en ook om te onderhouden. Het geeft geen vlekken of strepen en ik ben geen Snooki look-a-like!

De Dove Summer Glow voedende milk met subtiele zelfbruiner (normale tot donkere huid) is te koop bij de drogisterij/supermarkt voor een fijn prijsje (ongeveer €6)
12 reacties:

 1. Ik heb hem ook, maar ik durf hem niet zo goed te smeren haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij mij vlekte deze helaas wel..!! :( Ik sla hem nu dus over.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik twijfel nog steeds of deze koop of niet..
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hier twee flessen van gekocht bij de Action en wilde dit voor de zomer gaan gebruiken. Ik vind zelfbruinen alleen wat eng. Want ik ben nogal heel erg bleek, dus als het vlekt is het gelijk een ramp. Toch maar eens proberen, als het echt zo makkelijk is als alleen maar smeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik blijf echt weg van zelfbruiners, het ziet er niet uit bij mij :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. volgens mij heb ik deze ook een keer gehad, heel subtiel maar mooi inderdaad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem ook erg goed, al meermaals aangeschaft !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb zelfbruiner nog nooit durven proberen, maar deze is misschien een goede om mee te beginnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb 'm ook en ben er ook best tevreden over. Het effect is subtiel, dat wel, maar hij is zo makkelijk in gebruik en ik vind het vooral leuk dat de geur zoveel beter is dan die van echte zelfbruiner.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb hem zelf ook! Heel fijn en natuurlijk, ook heel handig dat je het effect kunt opbouwen! Zeker een aanrader :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik gebruik hem ook al even en dit is de enigste zelfbruiner die ik aandurf

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik gebruik hem ook al even en dit is de enigste zelfbruiner die ik aandurf

  BeantwoordenVerwijderen

 

About

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op We Are Beauty. hierop zal je vooral dingen over Beauty & Lifestyle vinden met een vleugje fashion en nail-stuff. Iedere dag komt er een nieuw artikel online. Heb je een vraag dan kan je ons altijd contacteren via de pagina "Contact" Veel plezier! Sarah

Translate

@WeAreBeauty_BE op Instagram

Volg ons via Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Volg ons via Facebook