My life in pictures - Instagram (maart) #4

Ik koester mijn Instagram account met veel liefde, ookal ben ik denk ik niet z'on fervent fotonemer, ik hou er van om sommige momenten op beeld te leggen, en deze ook af en toe met jullie te delen. De maand maart zijn er wel leuke dingen gebeurt en gedaan geweest, en vandaag deel ik met jullie enkele foto's!

Aanschouw hier de laatste foto's met mijn lange lokken, Ik besloot van naar de kapper te gaan en een carré te laten knippen met de reden dat ik echt van mijn kapotte punten af wilde, en ik vond het ook nog wel leuk staan een beetje korter haar!Na een paar uur, bij de kapper gezeten te hebben moest er natuurlijk zo snel mogelijk een foto genomen worden, ze hebben ook opnieuw wat highlights in mijn haar gezet.
Ook was het mama'tje zo vriendelijk om voor mij wat make-up te gaan halen, terwijl ik verkouden was.


En dan iets spannend, na maanden lang uitkijken was het eindelijk zo ver om naar Alex Agnew te gaan, en hoe geweldig eerste rij en in het midden. Het was zeker een avond om niet te vergeten, zijn show heeft zelf een uur langer geduurd om dat wij blijkbaar hilarisch publiek waren!


Nieuw Guess hoesje, ben er super blij mee! en wat goodies gekocht voor op mijn kamer, het fleurt de boel helemaal op. Brr wakker worden en zien dat alle straten toeliggen met sneeuw.. wel 1 voordeel we moesten genoodzaakt thuisblijven :D


The battle tussen de 2 foundation kwasten, een ooglook die ik laatst maakte. De prachtige L'oréal lipsticks. En de Soleil tan de Chanel waar ik mijn ogen op heb laten vallen, staat zeker op de wishlist!

Voor meer foto's kan je me altijd volgen op Instagram onder de naam @SarahDiiamonds (klik)


27 reacties:

 1. die twee ooglooks zijn prachtig, en soleil tan de chanel wil ik zelf ook al lang, maar hij zou bij lichte huidjes nogal snel oranje uitslaan dus voorlopig heb ik mij er nog niet aan gewaagd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oja? wel ik heb hem nog niet geprobeerd (in de winkel) dat zou echt heel jammer zijn!

   Verwijderen
 2. Nice girll!! Instragam love it! :)
  Vind zo'n leuke app! Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's allemaal! <3 Ik ben echt verslaafd aan instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende foto's, maar je haar.. ik blijf er van houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk om te zien en zoals ik al zei dat korte haar vind ik echt heel leuk staan bij jou! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat Guess hoesje is zo mooi! En dat laatste Chanel product staat ook nog op mijn wishlist, ik heb wel de poederversie ervan! Die lipsticks van L'Oreal zijn trouwens super pretty :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een gezellige foto's, het nieuwe kapsel staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's en mooie ooglooks :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's en jou haar coupe is echt mooi! Ik heb ook de camouflage cream van catrice, ben er zeer tevreden mee!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De concealer is inderdaad heel erg goed, hier heeft Catrice zeker mee gescoord.

   Verwijderen
 10. Leuke foto's! Ik vind je kapsel erg mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's! Ik vind je haar echt mooi zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg leuk om de foto's zo bij elkaar te zien! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi je nieuw haar. Staat je prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw. Die ooglook! Prachtig zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Kort haar staat jou zo goed! Mij zou het helemaal niet staan haha

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke foto's weer! Wat mooi die Konad image.. goed gelukt! Ik heb dezelde image plate maar altijd ruzie met die stempels! Je visitekaartjes zien er ook goed uit. Fijn weekend meid!

  BeantwoordenVerwijderen

 

About

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op We Are Beauty. hierop zal je vooral dingen over Beauty & Lifestyle vinden met een vleugje fashion en nail-stuff. Iedere dag komt er een nieuw artikel online. Heb je een vraag dan kan je ons altijd contacteren via de pagina "Contact" Veel plezier! Sarah

Translate

@WeAreBeauty_BE op Instagram

Volg ons via Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Volg ons via Facebook