MAC Pro Palette met: Cranberry, Espresso, Gleam, Amber lights


3 van deze kleurtjes stonden al langer op mijn oogschaduw wishlist, En toen is 'Gleam' erbij gekomen en viel me op dat dit wel een mooie combo vormde ik ging naar Mac en vroeg hen om een palette samen te stellen, en dit is het geworden..
Het palette is stevig en strak, het oog zeer mooi en de aandacht wordt meteen naar de oogschaduws getrokken door dat het deksel doorzichtig is. Hij sluit met een stevige magneet!


Links van boven zie je 'Cranberry' misschien lijkt het wel een gewaagde kleur, maar deze is heel mooi om te blenden in de crease voor toch net een speciaal effect ook accentueert rood mijn groene ogen. Daarnaast zie je 'Espresso' een matte bruine crease kleur om de boel wat meer diepte te geven. Links onder zie je 'Gleam' god wat is dit een mooie highlighter hij bevat wat groffe glitters waardoor je binnenste ooghoeken echte eyecatchers zijn! Daarnaast zie je 'Amber Lights' dé perfecte gouden kleur als je het mij vraagt een goede gouden kleur is moeilijk te vinden vind ik zelf.

Al deze kleuren bij elkaar vormen een mooie frisse look, die zeker bij groene ogen perfect past. Rood accentueert groen zo vallen je ogen nog meer op. Komt binnenkort zeker een FOTD van!


Dit is niet 1 van mijn beste swatches i know! haha!Ik ben heel blij met dit palette, ik heb hem al vaak geprobeerd en nieuwe combinaties gezocht. Ook gebruik ik wel eens alleen Amber lights, Espresso & Gleam op van die dagen dat het snel moet gaan. Het is een mooie combo en de oogschaduws zijn zo goed gepigmenteerd en fijn om mee te werken. Ze blenden niet meteen weg zoals ik bij sommige andere wel heb. Mac is kwalitatief een goed merk, bijna al hun producten kunnen mij wel bekoren. En wat is er leuker dan zelf een palette samen te stellen?

MAC Eye Shadow Palette x 4: €6,50
MAC Eye Shadow Refill: €13,00

MAC is te koop online op Maccosmetics.be of in de pro store in Antwerpen en het filiaal in Wijnegem Shopping Center.


Heb jij al eens zelf een palette samen gesteld bij Mac?

16 reacties:

 1. Gleam is prachtig! Over een aantal weken ga ik naar Amsterdam en dan ga ik ook zo'n palette kopen :D Be er alleen nog niet uit welke kleurtjes ik zal kiezen, ze zijn allemaal zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk, ze passen ook erg mooi bij elkaar! Zelf heb ik een palette met shroom, satin taupe, patina en smut

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kleuren: passen perfect bij elkaar. Ik denk dat deze kleuren je heel goed zullen staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie kleuren! Ik ben alvast naar de look die je hiermee zal maken *hint hint* ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh my god, je zit mij echt te verleiden met de palette! Ik ben zo benieuwd naar een look hiermee, omdat de kleuren volgens mij je echt perfecto staan. :) Lovely pigmentatie, amazing kleuren, gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi palette, ben benieuwd naar een look ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Cranberry staat al ZO lang op de wishlist ! Echt een prachtige kleur !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb nog nooit een palette samengesteld bij MAC, wat een leuk idee! Erg mooie kleurtjes heb je uitgekozen! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Cranberry, Gleam en Espresso heb ik ook! Ze zitten in mijn visagiekit en ze zijn echt super veelzijdig. Echte aanraders! Amber Lights wil ik ook nog wel eens aanschaffen, ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Cranberry wil ik ook nog heel erg graag, echt een mooi kleurtje! :) Ik ben benieuwd naar een mooie look :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw mooi pallete, pleam is echt een hele mooie kleur omygosh! i love it

  BeantwoordenVerwijderen

 

About

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op We Are Beauty. hierop zal je vooral dingen over Beauty & Lifestyle vinden met een vleugje fashion en nail-stuff. Iedere dag komt er een nieuw artikel online. Heb je een vraag dan kan je ons altijd contacteren via de pagina "Contact" Veel plezier! Sarah

Translate

@WeAreBeauty_BE op Instagram

Volg ons via Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Volg ons via Facebook