Inspired by pictures #2 - Looks & Eyecandy!

Vandaag weer een 'Inspired By' artikel, waarom? ach meiden ik heb weer dagen liggen rotten op weheartit.com MAAR ik heb er weer een hoop inspiratie van opgestoken, and some eyecandy! Vandaag deel ik met jullie enkele van deze looks & producten. Veel plezier damens!


Krijg ik ineens een obsessie voor paars? en glitter?! You're right!
And some eyecandy! Mooie blushes, leuke designs, catcy girly stuff & bakken vol lashes? wie wil dat nu niet!Rotten jullie wel eens op site's al Weheartit of tumblr? Ik wel hoor, ik krijg er altijd veel inspiratie van voor looks, voor dingen uit te proberen, en het is een goede oplossing tegen de ik-weet-niet-wat doen- momenten.

Fijne dag nog girls! xoxo Sarah!

11 reacties:

 1. Weheartit, tumblr, pinterest! Jaaaaah echt dagen en dagen achter elkaar als ik niet uit kijk! Ik raak nooit uitgekeken! Zo vind ik al deze prachtige looks ook geweldige inspiratie geven:D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik alleen maar Weheartit, maar het is echt wel verslavend soms, en handig voor de inspiratie!

   Verwijderen
 2. Wow, die ooglooks zijn echt stuk voor stuk prachtig, denk dat ik er eentje ga namaken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh zeker doen! mss kan je er dan een artikeltje aanweiden! :D

   Verwijderen
 3. Ah, gorgeous pictures! Ik vind het ook heerlijk om op dat soort websites rond te hangen! De tweede pictures vind ik echt gorgeous, ga die eens namaken. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's, ik krijg meteen zin om te gaan make-uppen (of hoe zeg je dat ^^)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh wauw echt prachtige plaatjes!! De ooglooks zijn ook geweldig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg gaaf! Misschien een keer proberen om 1 na te maken?!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig al die eye-candy! Daar kan ik echt van genieten en bij weg dromen.

  BeantwoordenVerwijderen

 

About

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op We Are Beauty. hierop zal je vooral dingen over Beauty & Lifestyle vinden met een vleugje fashion en nail-stuff. Iedere dag komt er een nieuw artikel online. Heb je een vraag dan kan je ons altijd contacteren via de pagina "Contact" Veel plezier! Sarah

Translate

@WeAreBeauty_BE op Instagram

Volg ons via Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Volg ons via Facebook